• Hétfő - Péntek 8.00 - 16.00
 • 11. ker Bp. Galvani út 6.
 • +36 70 884 0350
 • Hétfő - Péntek 8.00 - 16.00
 • 11. ker Bp. Galvani út 6.
 • +36 70 884 0350

Szerviz

ELITCAR SZERVÍZ CENTRUM

Speciális szaktudásunk, modern berendezéseink és kitűnő műszerezetségünk teszi lehetővé, hogy gépjárműtípustól függetlenül magas színvonalon, rövid határidő alatt vállalhassunk minden olyan javítást, alkatrészcserét és időszakos szervízelést aminek folyamatát a gépjármű tulajdonosa – előzetes árajánlat jóváhagyása után – akár a helyszínen meg is tud várni.

Szolgáltatásunk

 • AUDI, BMW, SKODA, SEAT, VOLKSWAGEN, PORSCHE márka típusok
 • Vezérmű-szett cseréje
 • Teljes átvizsgálás
 • Alkatrészek cseréje
 • Időszakos szervizelés
 • Inspekció
 • Fékcsere
 • Olajcsere
 • Kuplungcsere
 • Tanácsadás

Maximálisan ügyelünk arra, hogy ügyfeleinket a legmagasabb szinvonalon szolgáljuk ki, számunkra a legfontosabb, hogy a határidőket betartsuk és amit ígérünk azt teljesitsük is! Teljeskörű garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára es természetesen az általunk beszerzett alatrészekre!

OLAJCSERE

IDŐSZAKOS SZERVÍZ

OLAJ,FÉK, KUPLUNG CSERE

INSPEKCIÓ

VEZÉRMŰ-SZETT CSERE

TELJES ÁTVIZSGÁLÁS

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit érdemes tudnom használt autó vásárláskor?

Amit tudni érdemes egy használt autó vásárlásakor:

A sokat futott, ám szervizelt autó jó vétel

Használt autó vásárlásakor a legfontosabb, hogy követhető előéletű kocsit válasszunk. Ideális esetben legyen hozzá végig pecsételt és különböző színű tollal vezetett szervizkönyv, vagy ma már inkább az online szervízkönyv a jellemző. Fontos leszögezni, hogy sokat futott, de folyamatosan szervizelt, jól karbantartott autót kimondottan érdemes venni. Nincs baj az évi 40-70 ezer kilométeres futásteljesítménnyel sem, csak tudjon róla a vevő. Mert a manipulált óraállás időzített bombaként ketyeg. Bizonyos szervizmunkák elmulasztása pusztító következményekkel járhat: például a vezérmű-szett cseréjének kihagyása sok százezres, akár milliós motorhibához vezethet, ha a szíj elszakad!

Használt autó vásárlása esetén a nálatok lévő autószerelő mennyire tudja biztosra megmondani, hogy az autó rendben van-e?

A gépjárműveinek szervizelése optimális idő alatt készülnek el, magas szakértelemmel véghezvitt javítása és karbantartása fontos feladat a csapatnak. Ezzel szeretnénk hozzájárulni az autótulajdonosok kényelmesebb életviteléhez. A korszerű technológiák alkalmazása, és az előírások szigorú betartása garantálják a gépkocsik közlekedésben való biztonságos részvételét, és nagyban hozzájárulnak a járművek értékének megóvásához.

Milyen a garancia nálatok? Mennyi idő?

Nálunk leszervízelve, és 6 hónap garanciával vásárolhat használtautót, amit utána is szervizelünk Önnek kedvezményesen! Célunk a gépjármű gyári, eredeti műszaki állapotának visszaállítalása.

Honnan kerülnek hozzátok a gépjárművek?

Cégünk , az egyik legnagyobb és legmegbizhatóbb német licitoldalról, leinformálható, sokszor készen kapott előélettel vásáról gépjárműveket!

Saját szervízünkben, minden esetben, leszervizelve és 6 hónap garanciával árusítjuk az általunk importált használtautóinkat!

Mik a bérlési feltételek?

Prémium autóinkat bérelheti, ill vezetheti az, aki:

akivel érvényes bérleti szerződés jön létre
aki 19 évesnél idősebb, és legalább 1 éves érvényes jogosítvánnyal rendelkezik
lakcímkártyával, adókártyával, érvényes személyi igazolvánnyal / útlevéllel rendelkezik. Erről bővebben itt olvashatsz: Általános bérlési feltételek.

A bérbeadott autóitok-at cég is igénybe veheti?

Természetesen igen, minden esetben magánszemély és cég is ígénybe veheti a szolgáltatásunkat. Mi mindannyian tudjuk, milyen az, amikor a kényelem, az öröm, a szabadság és a kötetlenség érzése elérhető közelségbe kerül, ezért szeretnénk azt, ha mindenki számára elérhetővé válnának ezek a csúcszuper gépek.

Szeretnék prémium kategóriás autót vásárolni, miben vagytok jobbak mástól?

Egy prémium kategóriás használt autó vásárlása mindig a kölcsönös bizalman is alapul, attól függően mit mondanak a papírok az aktuálisan vásárolt gépkocsiról. Nálunk minden fontos információt megtalál arról, mikre kell odafigyelnie.  Nálunk leszervízelve, és 6 hónap garanciával vásárolhat használtautót, amit utána is szervizelünk Önnek kedvezményesen!

Hogyan válasszak magamnak autót?

Nem kell egyből megvenned az általunk forgalmazott autókat. Gyere be hozzánk, vidd el egy körre, és ha tetszik amit hallasz róla, ill. a komfortérzeted is jó marad a vezetés után, akkor segítünk a választásban.

Időpont foglalás

Név

E-mail

Telefonszám

Márka

KM(opcionális)

Legjobb időpont

A formanyomtatvány elküldésével szolgáltatáskötelezettséget vállal, megrendelésével kapcsolatosan 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
NYITVATARTÁS
Vasárnap Closed
Hétfő 8:00 - 16.00
Kedd 8:00 - 16.00
Szerda 8:00 - 16.00
Csütörtök 8:00 - 16.00
Péntek 8:00 - 16.00
Szombat ZÁRVA
KÉRDÉSED VAN? HÍVJ MINKET!
Hívás most
+36 70 884 0350