• Hétfő - Péntek 8.00 - 16.00
  • 11. ker Bp. Galvani út 6.
  • +36 70 884 0350
  • Hétfő - Péntek 8.00 - 16.00
  • 11. ker Bp. Galvani út 6.
  • +36 70 884 0350

Bemutatkozás

ÜDV AZ ELITCARNÁL

Cégünk , az egyik legnagyobb és legmegbizhatóbb német licitoldalról, leinformálható, sokszor készen kapott előélettel vásáról gépjárműveket!

Saját szervízünkben, minden esetben, leszervizelve és 6 hónap garanciával árusítjuk az általunk importált használtautóinkat!

 — ELITCAR CSAPATA

Amit tudni érdemes egy használt autó vásárlásakor:

A sokat futott, ám szervizelt autó jó vétel!

Használt autó vásárlásakor a legfontosabb, hogy követhető előéletű kocsit válasszunk. Ideális esetben legyen hozzá végig pecsételt és különböző színű tollal vezetett szervizkönyv, vagy ma már inkább az online szervízkönyv a jellemző.

Fontos leszögezni, hogy sokat futott, de folyamatosan szervizelt, jól karbantartott autót kimondottan érdemes venni. Nincs baj az évi 40-70 ezer kilométeres futásteljesítménnyel sem, csak tudjon róla a vevő.

Mert a manipulált óraállás időzített bombaként ketyeg. Bizonyos szervizmunkák elmulasztása pusztító következményekkel járhat: például a vezérmű-szett cseréjének kihagyása sok százezres, akár milliós motorhibához vezethet, ha a szíj elszakad!

Nálunk leszervízelve, és 6 hónap garanciával vásárolhat használtautót, amit utána is szervizelünk neked kedvezményesen!

Célunk a gépjármű gyári, eredeti műszaki állapotának visszaállítalása.

A koncepció tehát az ügyfél bizalmának megszerzése. A speciális tudásanyag, a rugalmasság, a kiemelt ügyfélközpontúság és a versenyképes árak is mind ezt hivatottak bizonyítani.

Kérdésed van? Hívás most!
Hívás most
+36 70 884 0350